Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de spanac:
- 300g spanac proaspat
- o salata mica
- o ceapa medie (+ un fir firav de ceapa verde)
- 1 morcov mare
- 1/2 radacina telina medie
- 1/2 radacina pastarnac
- 2 linguri ulei masline
- 2 oua
- 150 ml lapte 1.5% grasime
- sare
Mod de preparare ciorba de spanac:
Am pus 2 litri apa la fiert.
Radacinoasele le-am taiat cubulete, ceapa am taiat-o marunt, iar spanacul si salata le-am taiat fasii subtiri.
Mix de musli pentru mama

Cand apa a inceput sa fiarba, am adaugat in oala ceapa, radacinoasele, uleiul de masline si o lingurita rasa de sare. Focul l-am pastrat mic.
Dupa ce legumele au fiert, am adaugat fasiile de spanac si salata si am mai lasat ciorbica sa fiarba 10 minute, apoi am oprit focul.
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

Celor doua albusuri le-am dat drumul in zeama fierbinte, fara sa le bat in prealabil.
Galbenusurile le-am mixat cu laptele si le-am adaugat la ciorbica dupa ce aceasta s-a racorit 15 minute.
A fost foarte buna si satioasa!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul cristina-cristinasworld.blogspot.ro/
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră