12:03, 12 Martie 2015 publicat în Retete culinare

Ciorba de fata este rezultatul unei adunari la ceas de seara a catorva ingrediente ce se simteau singure in frigider. Impreuna au format o zama delicioasa, prin urmare merita sa fie laudate pentru stradania lor. Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PL.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de spanac:

  • 300g spanac proaspat
  • o salata mica
  • o ceapa medie (+ un fir firav de ceapa verde)
  • 1 morcov mare
  • 1/2 radacina telina medie
  • 1/2 radacina pastarnac
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 oua
  • 150 ml lapte 1.5% grasime
  • sare

Mod de preparare ciorba de spanac:

Am pus 2 litri apa la fiert.
Radacinoasele le-am taiat cubulete, ceapa am taiat-o marunt, iar spanacul si salata le-am taiat fasii subtiri.

Citeste si:
Spiritul sărbătorilor de iarnă pe eticheta Lăptăriei cu Caimac
Spiritul sărbătorilor de...

Cand apa a inceput sa fiarba, am adaugat in oala ceapa, radacinoasele, uleiul de masline si o lingurita rasa de sare. Focul l-am pastrat mic.

Dupa ce legumele au fiert, am adaugat fasiile de spanac si salata si am mai lasat ciorbica sa fiarba 10 minute, apoi am oprit focul.

Citeste si:
Top 6 băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea
Top 6 băuturi pe bază de...

Celor doua albusuri le-am dat drumul in zeama fierbinte, fara sa le bat in prealabil.
Galbenusurile le-am mixat cu laptele si le-am adaugat la ciorbica dupa ce aceasta s-a racorit 15 minute.

A fost foarte buna si satioasa!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul cristina-cristinasworld.blogspot.ro/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri