Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de spanac:
- 300g spanac proaspat
- o salata mica
- o ceapa medie (+ un fir firav de ceapa verde)
- 1 morcov mare
- 1/2 radacina telina medie
- 1/2 radacina pastarnac
- 2 linguri ulei masline
- 2 oua
- 150 ml lapte 1.5% grasime
- sare
Mod de preparare ciorba de spanac:
Am pus 2 litri apa la fiert.
Radacinoasele le-am taiat cubulete, ceapa am taiat-o marunt, iar spanacul si salata le-am taiat fasii subtiri.
Cand apa a inceput sa fiarba, am adaugat in oala ceapa, radacinoasele, uleiul de masline si o lingurita rasa de sare. Focul l-am pastrat mic.
Dupa ce legumele au fiert, am adaugat fasiile de spanac si salata si am mai lasat ciorbica sa fiarba 10 minute, apoi am oprit focul.
Celor doua albusuri le-am dat drumul in zeama fierbinte, fara sa le bat in prealabil.
Galbenusurile le-am mixat cu laptele si le-am adaugat la ciorbica dupa ce aceasta s-a racorit 15 minute.
A fost foarte buna si satioasa!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul cristina-cristinasworld.blogspot.ro/
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.