Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de spanac:
- 300g spanac proaspat
- o salata mica
- o ceapa medie (+ un fir firav de ceapa verde)
- 1 morcov mare
- 1/2 radacina telina medie
- 1/2 radacina pastarnac
- 2 linguri ulei masline
- 2 oua
- 150 ml lapte 1.5% grasime
- sare
Mod de preparare ciorba de spanac:
Am pus 2 litri apa la fiert.
Radacinoasele le-am taiat cubulete, ceapa am taiat-o marunt, iar spanacul si salata le-am taiat fasii subtiri.
Cand apa a inceput sa fiarba, am adaugat in oala ceapa, radacinoasele, uleiul de masline si o lingurita rasa de sare. Focul l-am pastrat mic.
Dupa ce legumele au fiert, am adaugat fasiile de spanac si salata si am mai lasat ciorbica sa fiarba 10 minute, apoi am oprit focul.
Celor doua albusuri le-am dat drumul in zeama fierbinte, fara sa le bat in prealabil.
Galbenusurile le-am mixat cu laptele si le-am adaugat la ciorbica dupa ce aceasta s-a racorit 15 minute.
A fost foarte buna si satioasa!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul cristina-cristinasworld.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?