Salata de paste cu piept de pui, branza si ou
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de paste cu piept de pui, branza si ou:
- 100 g paste
- 3 oua fierte tare
- 1/2 ceapa rosie
- 4 fire de ceapa verde
- 8-10 ciuperci
- 1-2 linguri ulei
- 1 piept de pui fiert sau la gratar
- 1/2 ardei gras
- cateva cubulete telemea de vaca
- sos pentru salata (aveti reteta mea aici )
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare salata de paste cu piept de pui, branza si ou:
Se fierb pastele in multa apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Se strecoara si se clatesc bine cu apa rece. Se pune in bucatele pieptl de pui. Ceapa rosie se taie julienne, iar ceapa verde se taie pe diagonala. Ardeiul si 2 din cele trei oua se taie cubulete. Ciupercile se trag la tigaie in putin ulei. Se amesteca pastele, ceapa rosie si 3/4 din ceapa verde, ciupercile, ouale, ardeiul gras si bucatelele de branza telemea cu pieptul de pui. Se pune sosul pentru salata si apoi se potriveste de sare si piper. Se da la frigider cel putin 30 minute pentru ca aromele sa se amestece. In momentul servirii se decoreaza cu restul de ceapa verde si cu cate o jumatate de ou pentru fiecare portie.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ae/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?