, 6 Martie 2015 publicat în Retete culinare 20 share-uri

Si, din nou weekend. Ce sa mai gatim, ce sa mai gatim? Avem noi cateva sugestii, nu foarte complicate, deloc costisitoare si implica mult timp in bucatarie. Avem asa: o supa-crema de legume cu bacon, yummy, o salata de paste cu piept de pui, branza si ou, mmbun, si niste orez cu broccoli la cuptor, excelent! Pai, sa inceapa weekendul!

Salata de paste cu piept de pui, branza si ou

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de paste cu piept de pui, branza si ou:

  • 100 g paste
  • 3 oua fierte tare
  • 1/2 ceapa rosie
  • 4 fire de ceapa verde
  • 8-10 ciuperci
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 piept de pui fiert sau la gratar
  • 1/2 ardei gras
  • cateva cubulete telemea de vaca
  • sos pentru salata (aveti reteta mea aici )
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare salata de paste cu piept de pui, branza si ou:

Se fierb pastele in multa apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Se strecoara si se clatesc bine cu apa rece. Se pune in bucatele pieptl de pui. Ceapa rosie se taie julienne, iar ceapa verde se taie pe diagonala. Ardeiul si 2 din cele trei oua se taie cubulete. Ciupercile se trag la tigaie in putin ulei. Se amesteca pastele, ceapa rosie si 3/4 din ceapa verde, ciupercile, ouale, ardeiul gras si bucatelele de branza telemea cu pieptul de pui. Se pune sosul pentru salata si apoi se potriveste de sare si piper. Se da la frigider cel putin 30 minute pentru ca aromele sa se amestece. In momentul servirii se decoreaza cu restul de ceapa verde si cu cate o jumatate de ou pentru fiecare portie.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ae/




Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri