Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bezele:
- 110 gr albus
- 220 gr zahar
- o lingurita zeama de lamaie
- colorant ( optional)
Mod de preparare bezele de primavara:
E important ca albusurile sa fie la temperatura camerei. In vasul mixerului punem albusurile impreuna cu zaharul tos. Mixam aproximativ 12-15 minute pana bezeaua este ferma si lucioasa. Zaharul trebuie sa fie complet dizolvat. La jumatatea timpului adaugam zeama de lamaie. La final luam o lingura din compozitie si o amestecam bine cu colorantul. Luam un pos, punem un dui, punem bezeaua colorata, o intindem usor pe peretii posului. Apoi adaugam si restul bezelei. Formam bezelele pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptor preincalzit la 140 grade, cum le-am dat la cuptor reducem temp la 110 grade si le coacem timp de 45-55 minute.
Daca doriti sa le umpleti cu crema, amestecati 100 gr crema de branza cu 70 gr ciocolata alba topita pe baie de aburi. Eu am folosit pentru ornat rodie.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară