Supa-crema de legume cu bacon
Ingrediente necesare pentru supa-crema de legume cu bacon:
- 5 cartofi albi
- 1 fir de praz
- 1 ceapa alba
- 1 telina mica
- 4 morcovi
- 3 catei de usturoi
- 1 frunza de dafin
- sare si piper
- 100 gr smantana
- 1 litru de supa/apa
Mod de preparare supa-crema de legume cu bacon:
Puneti la fiert toate ingredientele de mai sus (mai putin smantana) si pasati-le cu un mixer vertical cand sunt fierte.
*puteti pastra o jumatate de cartof si un morcov si sa ii adaugati apoi in supa pasata, pentru un strop de culoare si de schimbare de textura
Adaugati smantana si mai lasati sa dea un clocot.
Serviti cu patrunjel proaspat sau ceapa verde si bacon proaspat prajit si crocant.
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse