Supa-crema de legume cu bacon
Ingrediente necesare pentru supa-crema de legume cu bacon:
- 5 cartofi albi
- 1 fir de praz
- 1 ceapa alba
- 1 telina mica
- 4 morcovi
- 3 catei de usturoi
- 1 frunza de dafin
- sare si piper
- 100 gr smantana
- 1 litru de supa/apa
Mod de preparare supa-crema de legume cu bacon:
Puneti la fiert toate ingredientele de mai sus (mai putin smantana) si pasati-le cu un mixer vertical cand sunt fierte.
*puteti pastra o jumatate de cartof si un morcov si sa ii adaugati apoi in supa pasata, pentru un strop de culoare si de schimbare de textura
Adaugati smantana si mai lasati sa dea un clocot.
Serviti cu patrunjel proaspat sau ceapa verde si bacon proaspat prajit si crocant.
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?