Toata lumea iubeste cartofii prajiti si chipsurile din cartofi, asa-i? Si noi. Dar pe cat de mult ne plac, suntem constiente cat rau fac sanatatii noastre. Deci, cum putem trece peste aceasta lume a chipsurilor din cartofi? Stim, cu chipsuri din dovlecei, facute la cuptor.

Aceasta reteta de chipsuri din dovlecei nu este doar o optiune sanatoasa, ci si una delicioasa. Adauga un sos guacamole si sa inceapa filmul!

Ce iti trebuie pentru chipsurile din dovlecei:

  • dovlecei (1-2 sau mai multi)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • orice alte ierburi aromatice preferi: busuioc, coriandru, cimbru
  • o tava de copt
  • hartie de copt

Mai ai nevoie de un cuptor inchis si putina rabdare pana se coc toate chipsurile. Urmareste in clipul de jos cum se fac chipsurile din dovlecei pas cu pas:

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului In loc de cartofi prajiti. Chipsuri din dovlecel.