Sa faci branza acasa e ca si cum ai downloada filme legal. Stii ca este un lucru bun, dar este atat de greu. Incearca aceasta reteta si iti vei schimba rapid parerea. Nu este nevoie de niciun fel de echipament complicat sau aparatura de ultima generatie, dar rezultatul cremos se va vedea in mai putin de o ora.

Branza mozzarella este branza perfecta, cremoasa, proaspata si desigur, lipicioasa. O folosesti la pizza, in salate, in sandvisuri, practic, se gaseste tot timpul in frigider. Daca credeai ca este mare ingineria la mijloc in prepararea ei, cam greseai, pentru ca nu este deloc asa. O poti prepara acasa, in doar 30 de minute. Doar sa indeplinesti cateva conditii.

*Nota pentru toti aspirantii mozzarella: facem un avertisment echitabil inainte sa incepem prepararea propriu-zisa. Sa faci mozzarella de casa este o activitate amuzanta, dar poate fi si un pic delicata. Deci nu te simti descurajata daca nu iti iese din prima. Este un proces de invatare. Prima data cand vei incepe prepararea, probabil vei transpira si vei citi reteta de cateva ori. Dar crede-ne, cu cat incerci de mai multe ori, cu atat mai repede iti vei capata indemanarea si, probabi, vei sti sa faci mozzarella si in somn. Practica este cel mai scurt drum catre perfectiune!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cele mai încurajatoare citate despre succes Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Ai nevoie de:

  • 4 litri de lapte vaca nepasteurizat (incearca sa cauti la producatorii locali, in piete)
  • 2 linguri de cheag
  • 1 lingura de sare

Urmareste reteta pas cu pas, cu rabdare. Te vei indragosti de ea:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri