Dificultate: redusa
Lista ingrediente supa crema de leguma cu ghimbir: 1-2 linguri cu ghimbir ras, sare dupa gust, apa pentru fiert, 3 morcovi mari, 3 cartofi medii, 2 radacini de telina mici, 1 legatura de patrunjel tocata marunt, 2 radacini de patrunjel potrivite, 2 radacini de pastarnac medii, 1 sfecla rosie medie, 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui si putina verdeata de decor.
Mod de preparare supa crema cu ghimbir: Se spala si se curata legumele, se pun intr-o oala, la fiert. Se adauga sare dupa gust si apa cat sa acopere legumele. Se adauga ghimbirul si uleiul. Inainte de final, se paseaza legumele cu blenderul pana ce se obtine o supa cremoasa. Se potriveste cu sare si se presara putina verdeata prospat tocata (1 legatura de patrunjel).
Se poate servi cu crutoane. Pofta buna!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul ideidelicioase.blogspot.ro/
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.