O supa usoara, plina de vitamine, potrivita zilelor de iarna.

Dificultate: redusa

Lista ingrediente supa crema de leguma cu ghimbir: 1-2 linguri cu ghimbir ras, sare dupa gust, apa pentru fiert, 3 morcovi mari, 3 cartofi medii, 2 radacini de telina mici, 1 legatura de patrunjel tocata marunt, 2 radacini de patrunjel potrivite, 2 radacini de pastarnac medii, 1 sfecla rosie medie, 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui si putina verdeata de decor.

Mod de preparare supa crema cu ghimbir: Se spala si se curata legumele, se pun intr-o oala, la fiert. Se adauga sare dupa gust si apa cat sa acopere legumele. Se adauga ghimbirul si uleiul. Inainte de final, se paseaza legumele cu blenderul pana ce se obtine o supa cremoasa. Se potriveste cu sare si se presara putina verdeata prospat tocata (1 legatura de patrunjel).

Se poate servi cu crutoane. Pofta buna!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul ideidelicioase.blogspot.ro/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri