Dificultate: redusa
Lista ingrediente supa crema de leguma cu ghimbir: 1-2 linguri cu ghimbir ras, sare dupa gust, apa pentru fiert, 3 morcovi mari, 3 cartofi medii, 2 radacini de telina mici, 1 legatura de patrunjel tocata marunt, 2 radacini de patrunjel potrivite, 2 radacini de pastarnac medii, 1 sfecla rosie medie, 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui si putina verdeata de decor.
Mod de preparare supa crema cu ghimbir: Se spala si se curata legumele, se pun intr-o oala, la fiert. Se adauga sare dupa gust si apa cat sa acopere legumele. Se adauga ghimbirul si uleiul. Inainte de final, se paseaza legumele cu blenderul pana ce se obtine o supa cremoasa. Se potriveste cu sare si se presara putina verdeata prospat tocata (1 legatura de patrunjel).
Se poate servi cu crutoane. Pofta buna!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul ideidelicioase.blogspot.ro/
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional