Dificultate: redusa
Lista ingrediente supa crema de leguma cu ghimbir: 1-2 linguri cu ghimbir ras, sare dupa gust, apa pentru fiert, 3 morcovi mari, 3 cartofi medii, 2 radacini de telina mici, 1 legatura de patrunjel tocata marunt, 2 radacini de patrunjel potrivite, 2 radacini de pastarnac medii, 1 sfecla rosie medie, 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui si putina verdeata de decor.
Mod de preparare supa crema cu ghimbir: Se spala si se curata legumele, se pun intr-o oala, la fiert. Se adauga sare dupa gust si apa cat sa acopere legumele. Se adauga ghimbirul si uleiul. Inainte de final, se paseaza legumele cu blenderul pana ce se obtine o supa cremoasa. Se potriveste cu sare si se presara putina verdeata prospat tocata (1 legatura de patrunjel).
Se poate servi cu crutoane. Pofta buna!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul ideidelicioase.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?