Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de ciuperci si cartofi
- 500 g ciuperci
- 6 cartofi medii
- 2 cepe
- 1 lingurita boia de ardei dulce/iute
- 1 lingurita coriandru
- 1 lingura de bulion
- 100 ml ulei
- sare,piper
Mod de preparare tocanita de ciuperci si cartofi:
5 Ceaiuri medicinale pentru digestie ușoară

Ciupercile spalate le taiem in doua si le frigem cu putina sare, intr-o tigaie. Incingem ulei intr-o craticioara si calim ceapa tocata marunt. Adaugam cartofii taiati in felii grosute. Dam focul mic si-i ametim putin. Diluam bulionul in 500 ml de apa si-l turnam peste cartofi. Acoperim vasul. Lasam sa se patrunda pe jumatate si punem ciupercile fripte .Mai lasam sa dea doua-trei clocote si asezonam.
Presaram marar si servim cu muraturi!
Pofta buna !
Va astept pe blogul meu pentru alte retete calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
5 Tratamente naturiste care scad COLESTEROLUL

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili