Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de ciuperci si cartofi
- 500 g ciuperci
- 6 cartofi medii
- 2 cepe
- 1 lingurita boia de ardei dulce/iute
- 1 lingurita coriandru
- 1 lingura de bulion
- 100 ml ulei
- sare,piper
Mod de preparare tocanita de ciuperci si cartofi:
Ciupercile spalate le taiem in doua si le frigem cu putina sare, intr-o tigaie. Incingem ulei intr-o craticioara si calim ceapa tocata marunt. Adaugam cartofii taiati in felii grosute. Dam focul mic si-i ametim putin. Diluam bulionul in 500 ml de apa si-l turnam peste cartofi. Acoperim vasul. Lasam sa se patrunda pe jumatate si punem ciupercile fripte .Mai lasam sa dea doua-trei clocote si asezonam.
Presaram marar si servim cu muraturi!
Pofta buna !
Va astept pe blogul meu pentru alte retete calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”