O mancarica perfecta pentru postul Craciunului.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tocanita de ciuperci si cartofi

  • 500 g ciuperci
  • 6 cartofi medii
  • 2 cepe
  • 1 lingurita boia de ardei dulce/iute
  • 1 lingurita coriandru
  • 1 lingura de bulion
  • 100 ml ulei
  • sare,piper

Mod de preparare tocanita de ciuperci si cartofi:

Citeste si:
Merită să le încerci: 6 preparate delicioase specifice bucătăriei...
Merită să le încerci: 6...

Ciupercile spalate le taiem in doua si le frigem cu putina sare, intr-o tigaie. Incingem ulei intr-o craticioara si calim ceapa tocata marunt. Adaugam cartofii taiati in felii grosute. Dam focul mic si-i ametim putin. Diluam bulionul in 500 ml de apa si-l turnam peste cartofi. Acoperim vasul. Lasam sa se patrunda pe jumatate si punem ciupercile fripte .Mai lasam sa dea doua-trei clocote si asezonam.
Presaram marar si servim cu muraturi!



Pofta buna !

Va astept pe blogul meu pentru alte retete calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Citeste si:
Cum ai grijă de sănătatea picioarelor tale
Cum ai grijă de sănătatea...

Trimite si tu reteta ta de post! Aici.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri