Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de ciuperci si cartofi
- 500 g ciuperci
- 6 cartofi medii
- 2 cepe
- 1 lingurita boia de ardei dulce/iute
- 1 lingurita coriandru
- 1 lingura de bulion
- 100 ml ulei
- sare,piper
Mod de preparare tocanita de ciuperci si cartofi:
Ciupercile spalate le taiem in doua si le frigem cu putina sare, intr-o tigaie. Incingem ulei intr-o craticioara si calim ceapa tocata marunt. Adaugam cartofii taiati in felii grosute. Dam focul mic si-i ametim putin. Diluam bulionul in 500 ml de apa si-l turnam peste cartofi. Acoperim vasul. Lasam sa se patrunda pe jumatate si punem ciupercile fripte .Mai lasam sa dea doua-trei clocote si asezonam.
Presaram marar si servim cu muraturi!
Pofta buna !
Va astept pe blogul meu pentru alte retete calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară