5 Noiembrie 2014 publicat în Retete culinare 28 share-uri

Sezonul dovlecilor este in plina desfasurare, iar pasionatii de placinte de dovleac schimba retete in stanga si in dreapta. Pe langa faptul ca livreaza material delicios pentru placinte, dovleacul detine materiale si pentru snacksuri. Data viitoare cand scobiti un dovleac, nu aruncati semintele. Iata cum le puteti folosi, dulci, sarate sau picante.

Semintele de dovleac, cele mai bune rontaieli alea toamnei. Iata cat de simplu se pot transforma in gustari crocante de rontait in fata televizorului in timp ce urmaresti filmul sau meciul perferat. Merg perfect cu bere sau ceaiuri din plante.

Atunci cand scobiti dovleacul pentru a-l decora pentru Halloween sau pentru a pregati o placinta delicioasa ori o supa calda, in loc sa aruncati semintele la gunoi, puneti-le intr-un bol cu apa rece si curatiti-le de pulpa de dovleac. Scurgeti-le bine de apa si uscati-le cu un servetel din hartie. Amestecati-le intr-un bol cu ulei de masline si sare. Intr-o tava intindeti o folie de copt, aranjati semintele si dati la cuptorul incins pentru maxim 15 minute. Daca doriti sa condimentati putin lucrurile, folositi condimentele preferate: piper, usturoi, boia de ardei iute ori pudra de ghimbir.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Asezati-va pe canapea, aduceti semintele prajite, play la film si seara excelenta sau weekendul lenes poate incepe!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri