IN ACEST ARTICOL:
Pentru noi, aroma castanelor coapte vestesc un inceput delicios de anotimp alb. Aceste nuci sunt disponibile acum in piete si le poti pregati chiar la tine acasa. Au un gust usor dulce si o aroma profunda. Daca nu le-ai incercat, acum este momentul sa le dai o sansa.

Asa reteta simpla, mai ca iti vine sa o repeti zilnic. Cam asa stau lucrurile cu castanele coapte: 1 punga de castane (le gasesti in orice piata, te asiguram). Le versi intr-un castron cu apa calduta si le tii acolo 10-15 minute, se vor rehidratata si se vor desface mai usor dupa ce s-au copt. Cresteaza fiecare castana, nu foarte adanc si pune-le intr-o tava si da-le la cuptor. Le mai stropesti din cand in cand cu apa, sa nu se usuce. Le tii cam 30 de minute, o sa te prinzi singura cand s-au copt. Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca. Merg bine cu bere bruna sau cu vin rosu.

Sursa foto Shutterstock castane coapte


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri