Asa reteta simpla, mai ca iti vine sa o repeti zilnic. Cam asa stau lucrurile cu castanele coapte: 1 punga de castane (le gasesti in orice piata, te asiguram). Le versi intr-un castron cu apa calduta si le tii acolo 10-15 minute, se vor rehidratata si se vor desface mai usor dupa ce s-au copt. Cresteaza fiecare castana, nu foarte adanc si pune-le intr-o tava si da-le la cuptor. Le mai stropesti din cand in cand cu apa, sa nu se usuce. Le tii cam 30 de minute, o sa te prinzi singura cand s-au copt. Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca. Merg bine cu bere bruna sau cu vin rosu.
Sursa foto Shutterstock castane coapte
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?