Asa reteta simpla, mai ca iti vine sa o repeti zilnic. Cam asa stau lucrurile cu castanele coapte: 1 punga de castane (le gasesti in orice piata, te asiguram). Le versi intr-un castron cu apa calduta si le tii acolo 10-15 minute, se vor rehidratata si se vor desface mai usor dupa ce s-au copt. Cresteaza fiecare castana, nu foarte adanc si pune-le intr-o tava si da-le la cuptor. Le mai stropesti din cand in cand cu apa, sa nu se usuce. Le tii cam 30 de minute, o sa te prinzi singura cand s-au copt. Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca. Merg bine cu bere bruna sau cu vin rosu.
Sursa foto Shutterstock castane coapte
MÁDARA Organic Cosmetics lanseaza OCEAN LOVE, editia limitata de...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră