Asa reteta simpla, mai ca iti vine sa o repeti zilnic. Cam asa stau lucrurile cu castanele coapte: 1 punga de castane (le gasesti in orice piata, te asiguram). Le versi intr-un castron cu apa calduta si le tii acolo 10-15 minute, se vor rehidratata si se vor desface mai usor dupa ce s-au copt. Cresteaza fiecare castana, nu foarte adanc si pune-le intr-o tava si da-le la cuptor. Le mai stropesti din cand in cand cu apa, sa nu se usuce. Le tii cam 30 de minute, o sa te prinzi singura cand s-au copt. Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca. Merg bine cu bere bruna sau cu vin rosu.
Sursa foto Shutterstock castane coapte
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară