Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de paste cu maioneza:
- 200 gr paste
- 1 ardei capia rosu
- 1/2 ardei capia verde
- 3 castraveciori murati
- 5-6 linguri porumb dulce
- 3 felii sunca
- sare si piper dupa gust
Maioneza light:
- 2 linguri mustar
- 50 ml lapte
- 100 ml ulei
- un pic de sare
Mod de preparare salata de paste cu maioneza:
Fierbem pastele conform intructiunilor de pe ambalaj, adica le fierbem in apa clocotita cu sare timp de 6-8 minute. Scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Turnam intr-un bol adanc si lasam sa se raceasca. Ardeiul verde, rosu si castravetii murati le taiem cubulete mici iar sunca o taiem la fel in bucati mici. Le adaugam pe toate peste paste impreuna cu porumbul scurs de apa. Amestecam adaugand sare si piper dupa gust.
Pentru maioneza punem ingredientele in blender/mixer vertical si mixam timp de catvea secunde.
Poteti folosi si o maioneza normala cu galbenus de ou si ulei facuta manual.
Turnam maioneza peste paste si amestecam.
Servim salata rece.
Salata se poate pastra la frigider timp de 2-3 zile.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare