Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de paste cu maioneza:
- 200 gr paste
- 1 ardei capia rosu
- 1/2 ardei capia verde
- 3 castraveciori murati
- 5-6 linguri porumb dulce
- 3 felii sunca
- sare si piper dupa gust
Maioneza light:
- 2 linguri mustar
- 50 ml lapte
- 100 ml ulei
- un pic de sare
Mod de preparare salata de paste cu maioneza:
Fierbem pastele conform intructiunilor de pe ambalaj, adica le fierbem in apa clocotita cu sare timp de 6-8 minute. Scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Turnam intr-un bol adanc si lasam sa se raceasca. Ardeiul verde, rosu si castravetii murati le taiem cubulete mici iar sunca o taiem la fel in bucati mici. Le adaugam pe toate peste paste impreuna cu porumbul scurs de apa. Amestecam adaugand sare si piper dupa gust.
Pentru maioneza punem ingredientele in blender/mixer vertical si mixam timp de catvea secunde.
Poteti folosi si o maioneza normala cu galbenus de ou si ulei facuta manual.
Turnam maioneza peste paste si amestecam.
Servim salata rece.
Salata se poate pastra la frigider timp de 2-3 zile.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor