O salata rece de paste cu legume, sunca si maioneza. Salata aceasta merge servita asa rece simpla sau ca si garnitura langa o friptura calda.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de paste cu maioneza:

  • 200 gr paste
  • 1 ardei capia rosu
  • 1/2 ardei capia verde
  • 3 castraveciori murati
  • 5-6 linguri porumb dulce
  • 3 felii sunca
  • sare si piper dupa gust

Maioneza light:

  • 2 linguri mustar
  • 50 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • un pic de sare

Mod de preparare salata de paste cu maioneza:

Fierbem pastele conform intructiunilor de pe ambalaj, adica le fierbem in apa clocotita cu sare timp de 6-8 minute. Scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Turnam intr-un bol adanc si lasam sa se raceasca. Ardeiul verde, rosu si castravetii murati le taiem cubulete mici iar sunca o taiem la fel in bucati mici. Le adaugam pe toate peste paste impreuna cu porumbul scurs de apa. Amestecam adaugand sare si piper dupa gust.

Pentru maioneza punem ingredientele in blender/mixer vertical si mixam timp de catvea secunde.
Poteti folosi si o maioneza normala cu galbenus de ou si ulei facuta manual.
Turnam maioneza peste paste si amestecam.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Servim salata rece.
Salata se poate pastra la frigider timp de 2-3 zile.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri