Aceasta friptura este un mod de a combina o traditionala friptura de porc cu legume proaspete de primavara. Nu este o reteta dificila, dar este de efect si va garantez ca se potriveste perfect si la o masa eleganta.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura de primavara:

  • 800 g cartofi noi (rosii)
  • 2 cepe verzi
  • 3-4 ridichi
  • 250 ml supa de pui
  • 2 lg otet
  • 5 lg ulei de masline
  • spata de porc
  • sare, piper

Mod de preparare friptura de primavara:

Fierbeti cartofii, ii lasati sa se raceasca si ii taiati in patru.
Separat amestecati supa de pui cu otet, ulei si ceapa verde tocata si turnati amestecul peste cartofi.
Adaugati si ridichile taiate felii subtiri si amestecati cu grija pentru a nu zdrobi cartofii.

Carnea de porc o spalati si o portionati dupa cum doriti (eu ales felii mici, cat jumatate de palma). O condimentati dupa gust si o prajiti.

friptura de primavara

Se servesc langa salata de cartofi.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Friptura de primavara.