Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru friptura de primavara:
- 800 g cartofi noi (rosii)
- 2 cepe verzi
- 3-4 ridichi
- 250 ml supa de pui
- 2 lg otet
- 5 lg ulei de masline
- spata de porc
- sare, piper
Mod de preparare friptura de primavara:
Fierbeti cartofii, ii lasati sa se raceasca si ii taiati in patru.
Separat amestecati supa de pui cu otet, ulei si ceapa verde tocata si turnati amestecul peste cartofi.
Adaugati si ridichile taiate felii subtiri si amestecati cu grija pentru a nu zdrobi cartofii.
Carnea de porc o spalati si o portionati dupa cum doriti (eu ales felii mici, cat jumatate de palma). O condimentati dupa gust si o prajiti.
Se servesc langa salata de cartofi.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?