Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru muschiulet de miel cu vin rosu:
- muschiulet de miel
- 3 cepe mari
- 300 ml vin rosu sec (friptura de miel merge bine alaturi de vin rosu sau roze)
- cimbru
- 1 cutie cu rosii taiate
- 5 catei de usturoi
- sare
- piper
- fulgi de chilli
Mod de preparare de preparare muschiulet de miel cu vin rosu:
Punem bucatile de muschiulet de miel in tigaia cu putin ulei de masline incins si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Cand sunt gata, doar fripte pe toate partile, adaugam ceapa taiata julien si un praf de sare. Lasam pe foc, amestecand. Cand ceapa devine translucida, adaugam vinul si cimbrul. Acoperim vasul, dam focul la minimum si lasam sa fiarba inabusit vreo 30 de minute, pana se fragezeste . Adaugam rosiile si usturoiul si mai tinem pe foc 5 minute, tot acoperit.
Servim fierbinte,cu un pahar de vin rosu sec alaturi.
Usor, rapid si extrem de bun !
Mai multe retete de sarbatoare gasiti pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară