20 Martie 2014 publicat în Retete culinare 5 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Pregatiti-va de sarbatoare! O masa speciala, incarcata de bunatati, la care ne gandim cu totii cu mult inainte de sosirea Pastelui.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru muschiulet de miel cu vin rosu:

  • muschiulet de miel
  • 3 cepe mari
  • 300 ml vin rosu sec (friptura de miel merge bine alaturi de vin rosu sau roze)
  • cimbru
  • 1 cutie cu rosii taiate
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • fulgi de chilli

Mod de preparare de preparare muschiulet de miel cu vin rosu:

Punem bucatile de muschiulet de miel in tigaia cu putin ulei de masline incins si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Cand sunt gata, doar fripte pe toate partile, adaugam ceapa taiata julien si un praf de sare. Lasam pe foc, amestecand. Cand ceapa devine translucida, adaugam vinul si cimbrul. Acoperim vasul, dam focul la minimum si lasam sa fiarba inabusit vreo 30 de minute, pana se fragezeste . Adaugam rosiile si usturoiul si mai tinem pe foc 5 minute, tot acoperit.

Servim fierbinte,cu un pahar de vin rosu sec alaturi.

Usor, rapid si extrem de bun !

Mai multe retete de sarbatoare gasiti pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să te bucuri de Paște fără grija kilogramelor în plus? Află ce meniu să adopți de la Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates Ficus - ghid complet pentru îngrijirea și cultivarea plantei ornamentale Top 10 rețete de preparate tradiționale românești pentru masa de Crăciun - mâncăruri autentice de sărbători

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri