Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru muschiulet de miel cu vin rosu:
- muschiulet de miel
- 3 cepe mari
- 300 ml vin rosu sec (friptura de miel merge bine alaturi de vin rosu sau roze)
- cimbru
- 1 cutie cu rosii taiate
- 5 catei de usturoi
- sare
- piper
- fulgi de chilli
Mod de preparare de preparare muschiulet de miel cu vin rosu:
Punem bucatile de muschiulet de miel in tigaia cu putin ulei de masline incins si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Cand sunt gata, doar fripte pe toate partile, adaugam ceapa taiata julien si un praf de sare. Lasam pe foc, amestecand. Cand ceapa devine translucida, adaugam vinul si cimbrul. Acoperim vasul, dam focul la minimum si lasam sa fiarba inabusit vreo 30 de minute, pana se fragezeste . Adaugam rosiile si usturoiul si mai tinem pe foc 5 minute, tot acoperit.
Servim fierbinte,cu un pahar de vin rosu sec alaturi.
Usor, rapid si extrem de bun !
Mai multe retete de sarbatoare gasiti pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?