Pregatiti-va de sarbatoare! O masa speciala, incarcata de bunatati, la care ne gandim cu totii cu mult inainte de sosirea Pastelui.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru muschiulet de miel cu vin rosu:

  • muschiulet de miel
  • 3 cepe mari
  • 300 ml vin rosu sec (friptura de miel merge bine alaturi de vin rosu sau roze)
  • cimbru
  • 1 cutie cu rosii taiate
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • fulgi de chilli

Mod de preparare de preparare muschiulet de miel cu vin rosu:

Punem bucatile de muschiulet de miel in tigaia cu putin ulei de masline incins si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Cand sunt gata, doar fripte pe toate partile, adaugam ceapa taiata julien si un praf de sare. Lasam pe foc, amestecand. Cand ceapa devine translucida, adaugam vinul si cimbrul. Acoperim vasul, dam focul la minimum si lasam sa fiarba inabusit vreo 30 de minute, pana se fragezeste . Adaugam rosiile si usturoiul si mai tinem pe foc 5 minute, tot acoperit.

muschiulet de miel in sos de vin

Servim fierbinte,cu un pahar de vin rosu sec alaturi.

Usor, rapid si extrem de bun !

Mai multe retete de sarbatoare gasiti pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Muschiulet de miel cu vin rosu.