Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru vinete murate:
- 1 kg de vinete
- 250 gr de ierburi proaspete: patrunjel,menta,coriandru,busuioc
- otet din vin alb
- sare
- piper
Mod de preparare vinete murate:
Se coc vinetele pe aragaz sau afara. Se curata de coaja si se lasa cateva ore la scurs. Dupa ce s-au scurs se taie marunt ierburile spalate si uscate. Vinetele se taie marunt sau se dau prin mixer,de amesteca cu o jumatate de cana de otet si se pun intr-o craticioara. Se fierb vinetele cam 2-3 minute,se iau de pe foc si se amesteca impreuna cu ierburile,sarea si piperul.
Se amesteca bine si se pun in borcan
Eu le tin in frigider, nu fac mai mult de un kg, dar cred ca tine si pe raft deoarece au otet. E destul de picant, asa ca se poate face si din jumatate apa si jumatate otet.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară