Pateu de ciuperci

12:09, 7 Septembrie 2013 publicat în Retete culinare4 share-uri

Cremos, aromat si delicios, ideal pentru micul dejun.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pateu de ciuperci:

  • 1 kilogram de ciuperci champignon
  • sare
  • 1 lingurita de piper negru boabe
  • 3 linguri cu margarina
  • 1 ceapa medie
  • putina verdeata pentru decor
  • 1 morcov
  • 1 radacina mica de telina
  • 1 mana de ciuperci negre
  • 1 lingura cu varf cu faina
  • 1 ceapa pentru fiertul ciupercilor
  • 1 ardei gras

Mod de preparare pateu de ciuperci:

Se spala ciupercile, se taie foarte marunt. Se pun la fiert cu radacina de telina, ardeiul gras, 1 ceapa si un morcov. Se lasa sa fiarba pana ce se scade mult din apa. Dupa aceea, se scot ciupercile, se dau deoparte. Se pregateste un sos din 3 linguri de margarina care se topeste intr-o tigaie, se adauga apoi 1 lingura cu varf cu faina si 1 ceapa tocata pestisori. Se amesteca, apoi se adauga ciupercile, maslinele condimentele si restul de apa in care au fiert. Se amesteca mereu, pana ce se obtine o pasta. Se decoreaza cu verdeata.

Pofta buna!

Pe blogul ideidelicioase.blogspot.ro veti gasi si alte retete delicioase.


O reteta propusa de: Delicioase Idei (IdeiDelicioase)

Citeste si:
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021
Cinci modalități prin care...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri