Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru icre de fasole:
- 250 g fasole alba boabe
- 100 ml ulei
- sare, piper
- 1 ceapa rosie
- 1-2 linguri zeama de lamaie
Mod de preparare icre de fasole:
Fasolea se pune la inmuiat in apa, timp de 2-3 ore, apoi se fierbe si se scurge. Boabele fierte se paseaza cu blenderul, cu o furculita sau se trec prin masina de tocat. Pasta obtinuta se subtiaza cu 1 -2 linguri apa minerala sau cu apa in care a fiert fasolea. Se adauga uleiul, putin cate putin si amestecand continuu
cu blenderul sau cu o lingura din lemn. Cand se obtine un piure uniform si deschis la culoare, se adauga
zeama de lamaie, sare si piper dupa gust si ceapa tocata marunt.
Icrele de fasole se pot servi imediat, pe felii de paine decorate cu frunze de patrunjel si rondele de ceapa.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul truedelights.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară