Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocana frantuzeasca de legume:
- 400 gr ciuperci
- 200 gr pasta tomate (rosii proaspete daca faceti reteta vara)
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1-2 cartofi
- 100 gr fasole verde
- 100 gr masline
- 3/4 lingurita cimbru
- 1/4 lingurite piper
- 2-3 bucati piept de pui
- 300 ml supa de pui
- 1/2 lingurita sare
Mod de preparare tocana frantuzeasca de legume:
Caliti usor ceapa si carnea de pui si stingeti cu supa.
Adaugati apoi restul ingredientelor (mai putin pasta de tomate) si lasati sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 1 ora. Inainte de final, adaugati pasta de tomate si mai lasati sa fiarba putin.
Serviti cu paste sau cu paine proaspata.
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?