Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocana frantuzeasca de legume:
- 400 gr ciuperci
- 200 gr pasta tomate (rosii proaspete daca faceti reteta vara)
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1-2 cartofi
- 100 gr fasole verde
- 100 gr masline
- 3/4 lingurita cimbru
- 1/4 lingurite piper
- 2-3 bucati piept de pui
- 300 ml supa de pui
- 1/2 lingurita sare
Mod de preparare tocana frantuzeasca de legume:
Caliti usor ceapa si carnea de pui si stingeti cu supa.
Adaugati apoi restul ingredientelor (mai putin pasta de tomate) si lasati sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 1 ora. Inainte de final, adaugati pasta de tomate si mai lasati sa fiarba putin.
Serviti cu paste sau cu paine proaspata.
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor