Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocana frantuzeasca de legume:
- 400 gr ciuperci
- 200 gr pasta tomate (rosii proaspete daca faceti reteta vara)
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1-2 cartofi
- 100 gr fasole verde
- 100 gr masline
- 3/4 lingurita cimbru
- 1/4 lingurite piper
- 2-3 bucati piept de pui
- 300 ml supa de pui
- 1/2 lingurita sare
Mod de preparare tocana frantuzeasca de legume:
Caliti usor ceapa si carnea de pui si stingeti cu supa.
Adaugati apoi restul ingredientelor (mai putin pasta de tomate) si lasati sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 1 ora. Inainte de final, adaugati pasta de tomate si mai lasati sa fiarba putin.
Serviti cu paste sau cu paine proaspata.
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân