Varza de bruxelles pane

12:01, 6 Ianuarie 2013 publicat în Retete culinare6 share-uri

Varza de bruxelles pane - Un aperitiv dragut si delicios.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesar pentru varza de bruxelles pane:

  • Varza de bruxelles
  • ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare varza de bruxelles pane:

Varza se spala si se fierbe in apa cu sare timp de 2-3 minute.
Se scoate si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga de apa.
Se bate oul cu sare si piper.
Se infige cate o scobitoare in fiecare verzisoara, se trec apoi, mai intai prin faina,
apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins, pana cand se rumenesc frumos.
Se scot pe servete absorbante de hartie.

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...

Blogul truedelights.ro va ofera si alte retete gustoase.

Citeste si:
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului
Lecitina: îmbunătățește...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri