Dificultate: redusa
Ingrediente necesar pentru varza de bruxelles pane:
- Varza de bruxelles
- ou
- faina
- pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare varza de bruxelles pane:
Varza se spala si se fierbe in apa cu sare timp de 2-3 minute.
Se scoate si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga de apa.
Se bate oul cu sare si piper.
Se infige cate o scobitoare in fiecare verzisoara, se trec apoi, mai intai prin faina,
apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins, pana cand se rumenesc frumos.
Se scot pe servete absorbante de hartie.
Blogul truedelights.ro va ofera si alte retete gustoase.

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei