Dificultate: redusa
Ingrediente necesar pentru varza de bruxelles pane:
- Varza de bruxelles
- ou
- faina
- pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare varza de bruxelles pane:
Varza se spala si se fierbe in apa cu sare timp de 2-3 minute.
Se scoate si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga de apa.
Se bate oul cu sare si piper.
Se infige cate o scobitoare in fiecare verzisoara, se trec apoi, mai intai prin faina,
apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins, pana cand se rumenesc frumos.
Se scot pe servete absorbante de hartie.
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului

Blogul truedelights.ro va ofera si alte retete gustoase.
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră