Vi le recomand din toata inima !

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciuperci pane:

  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 oua
  • 2-3 catei de usturoi zdrobit
  • patrunjel
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri de pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare ciuperci pane:

Ciupercile minunate se spala bine, se usuca , se dau cu sare si piper.
Ouale le batem si le amestecam cu putina sare, usturoi si patrunjel tocat marunt .
Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet. O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate .
Se scot pe servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces.
Le puteti servi cu mujdei de usturoi sau simple !
Pofta buna !

ciuperci pane

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker!

Participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciuperci pane.