Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci pane:
- 500 g ciuperci champignon
- 2 oua
- 2-3 catei de usturoi zdrobit
- patrunjel
- cateva linguri de faina
- cateva linguri de pesmet
- sare si piper
Mod de preparare ciuperci pane:
Ciupercile minunate se spala bine, se usuca , se dau cu sare si piper.
Ouale le batem si le amestecam cu putina sare, usturoi si patrunjel tocat marunt .
Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet. O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate .
Se scot pe servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces.
Le puteti servi cu mujdei de usturoi sau simple !
Pofta buna !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana