Ciuperci pane

12:12, 2 Decembrie 2012 publicat în Retete culinare17 share-uri

Vi le recomand din toata inima !

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciuperci pane:

  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 oua
  • 2-3 catei de usturoi zdrobit
  • patrunjel
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri de pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare ciuperci pane:

Ciupercile minunate se spala bine, se usuca , se dau cu sare si piper.
Ouale le batem si le amestecam cu putina sare, usturoi si patrunjel tocat marunt .
Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet. O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate .
Se scot pe servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces.
Le puteti servi cu mujdei de usturoi sau simple !
Pofta buna !





O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker!

Participa si tu!

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri