Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci pane:
- 500 g ciuperci champignon
- 2 oua
- 2-3 catei de usturoi zdrobit
- patrunjel
- cateva linguri de faina
- cateva linguri de pesmet
- sare si piper
Mod de preparare ciuperci pane:
Ciupercile minunate se spala bine, se usuca , se dau cu sare si piper.
Ouale le batem si le amestecam cu putina sare, usturoi si patrunjel tocat marunt .
Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet. O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate .
Se scot pe servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces.
Le puteti servi cu mujdei de usturoi sau simple !
Pofta buna !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară