Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci pane:
- 500 g ciuperci champignon
- 2 oua
- 2-3 catei de usturoi zdrobit
- patrunjel
- cateva linguri de faina
- cateva linguri de pesmet
- sare si piper
Mod de preparare ciuperci pane:
Ciupercile minunate se spala bine, se usuca , se dau cu sare si piper.
Ouale le batem si le amestecam cu putina sare, usturoi si patrunjel tocat marunt .
Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet. O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate .
Se scot pe servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces.
Le puteti servi cu mujdei de usturoi sau simple !
Pofta buna !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker!
Participa si tu!
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră