Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu dulceata de pere:
- o pulpa de porc
- 1/2 cana de dulceata de pere
- 3 linguri de sos Worcestershire
- 1 lingurita chilli
- 1 lingurita boia de ardei iute
- piper
Mod de preparare friptura de porc cu dulceata de pere:
Intr-o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ajung bine dulceata si in aceste crestaturi.
Dati la cuptor (unde dulceata se caramelizeaza) pana se coace carnea (depinde de marimea bucatii de carne) si serviti cu cartofi la cuptor si castraveti murati.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară