Friptura de porc cu dulceata de pere

12:09, 15 Septembrie 2012 publicat în Retete culinare7 share-uri

Ok, recunosc ca este o combinatie (din nou) cam putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este o gluma si daca ti se pune in fata o astfel de friptura esti sceptic. ei bine, iata cum arata o astfel de combinatie

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu dulceata de pere:

  • o pulpa de porc
  • 1/2 cana de dulceata de pere
  • 3 linguri de sos Worcestershire
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • piper

Mod de preparare friptura de porc cu dulceata de pere:

Intr-o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ajung bine dulceata si in aceste crestaturi.
Dati la cuptor (unde dulceata se caramelizeaza) pana se coace carnea (depinde de marimea bucatii de carne) si serviti cu cartofi la cuptor si castraveti murati.

Citeste si:
Alternative simple și rapide pentru pui gătit la cuptor
Alternative simple și rapide...

Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Citeste si:
Kaufland dezvoltă primul program agricol pentru carne de porc...
Kaufland dezvoltă primul...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri