Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu dulceata de pere:
- o pulpa de porc
- 1/2 cana de dulceata de pere
- 3 linguri de sos Worcestershire
- 1 lingurita chilli
- 1 lingurita boia de ardei iute
- piper
Mod de preparare friptura de porc cu dulceata de pere:
Intr-o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ajung bine dulceata si in aceste crestaturi.
Dati la cuptor (unde dulceata se caramelizeaza) pana se coace carnea (depinde de marimea bucatii de carne) si serviti cu cartofi la cuptor si castraveti murati.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei