Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu dulceata de pere:
- o pulpa de porc
- 1/2 cana de dulceata de pere
- 3 linguri de sos Worcestershire
- 1 lingurita chilli
- 1 lingurita boia de ardei iute
- piper
Mod de preparare friptura de porc cu dulceata de pere:
Intr-o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ajung bine dulceata si in aceste crestaturi.
Dati la cuptor (unde dulceata se caramelizeaza) pana se coace carnea (depinde de marimea bucatii de carne) si serviti cu cartofi la cuptor si castraveti murati.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare