Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu dulceata de pere:
- o pulpa de porc
- 1/2 cana de dulceata de pere
- 3 linguri de sos Worcestershire
- 1 lingurita chilli
- 1 lingurita boia de ardei iute
- piper
Mod de preparare friptura de porc cu dulceata de pere:
Intr-o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ajung bine dulceata si in aceste crestaturi.
Dati la cuptor (unde dulceata se caramelizeaza) pana se coace carnea (depinde de marimea bucatii de carne) si serviti cu cartofi la cuptor si castraveti murati.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.