Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pere pe grill cu ricotta si ghimbir confiat:
- 3 pere mari
- 200 gr ricotta
- 30 grame ghimbir confiat
- 30 gr stafide
- 1 lingura esenta rom
- 2 linguri miere
Mod de preparare pere pe grill cu ricotta si ghimbir confiat:
Taiem perele in sferturi. Facem o scobitura in fiecare.Perele trebuie sa fie coapte dar tari .
Punem ghimbirul confiat la inmuiat in 50 ml apa fiarta. Siropul obtinut il amestecam cu 1 lingura miere. Glazuram cu el perele. Le punem pe grillul incins, cate un minut pe fiecare parte. Amestecam ricotta cu mierea de albine, ghimbirul taiat cubulete si stafidele umflate in rom. Omogenizam si umplem perele cu el. Punem din nou pe gratar circa doua minute .Stropim cu siropul care se formeaza. Lasam cateva minute sa se racoreasca , punem pe un platou, decoram cu frunzulite de menta sau busuioc si servim.
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

O reteta propusa de blogul caietulcuretete.com
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?