Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru reteta tocana de ceapa:
- 6 cepe mari, curatate si taiate felii mai groscioare
- 3 linguri untdelemn
- 3 catei de usturoi
- un morcov
- 1/2 lingurita boia
- 2 linguri pasta de rosii
- o lingurita de otet
- o lingurita de zahar
- o legatura de marar
Mod de preparare tocana de ceapa:
Ceapa laolalta cu boia, usturoiul si morcovul se prajesc in untdelemn (ulei) pana cand ceapa devine transparenta. Este momentul sa adaugam si pasta de rosii, otetul, zaharul, mestecam des sa nu se arda, dam si focul incet. Lasam 10 minute sa sfaraie molcomSomnoros dupa care adaugam si mararul tocat. Mestecam…
Gata.
Iete, simplu ca buna ziua!
Pentru a descoperi si alte retete interesante, accesati blogul: casutalaurei.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”