Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rulada din carne tocata cu branza si ardei:
- 500 gr carne tocata
- 3 felii paine
- usturoi dupa gust
- 1 ou
- sare, piper
- 100 gr branza de oi
- verdeata, eu am pus patrunjel
- un ardei gras colorat dupa preferinta
- 100 ml vin alb sec
Mod de preparare rulada din carne tocata cu branza si ardei:
Carnea tocata se condimenteaza cu sare si piper, adaugam painea inmuiata in apa si stoarsa, usturoiul pisat, oul batut si amestecam bine.
Se intinde compozitia pe o folie alimentara, deasupra carnii se rade branza, presaram patrunjelul verde tocat si asezam pe margine fasii de ardei capia.
Rulam cu grija. Asezam rulada intr-o folie de aluminiu si invelim bine. Introducem in cuptorul incalzit la 180 grade cca 15-20 min. Scoatem, desfacem de folie si turnam vinul. Lasam la cuptor , pana ce devine rumen, stropim din cand in cand cu vinul.
Am urmat reteta intocmai, iese o bunatate buna atat calda, cat si rece intr-un sandwich.
O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro
Sancțiuni mai aspre pentru conducătorii auto din România. Ce noi restricții prevede Codul Rutier
EXCLUSIV. Zile libere pentru fertilizare in vitro, printre cele 13 puncte agreate de sindicate și Guvern
Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București. Ce spune Primăria Capitalei
OFICIAL Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și se decalează termenul de încheiere a mediilor la clasele a XII-a și a XIII-a