O mancare satioasa ce poate fi servita pe post de aperitiv la o petrecere in familie.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulada din carne tocata cu branza si ardei:

  • 500 gr carne tocata
  • 3 felii paine
  • usturoi dupa gust
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 100 gr branza de oi
  • verdeata, eu am pus patrunjel
  • un ardei gras colorat dupa preferinta
  • 100 ml vin alb sec

Mod de preparare rulada din carne tocata cu branza si ardei:

Carnea tocata se condimenteaza cu sare si piper, adaugam painea inmuiata in apa si stoarsa, usturoiul pisat, oul batut si amestecam bine.
Se intinde compozitia pe o folie alimentara, deasupra carnii se rade branza, presaram patrunjelul verde tocat si asezam pe margine fasii de ardei capia.

Rulam cu grija. Asezam rulada intr-o folie de aluminiu si invelim bine. Introducem in cuptorul incalzit la 180 grade cca 15-20 min. Scoatem, desfacem de folie si turnam vinul. Lasam la cuptor , pana ce devine rumen, stropim din cand in cand cu vinul.
Am urmat reteta intocmai, iese o bunatate buna atat calda, cat si rece intr-un sandwich.

rulada din carne tocata

O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada din carne tocata cu branza si ardei.