Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rulada din carne tocata cu branza si ardei:
- 500 gr carne tocata
- 3 felii paine
- usturoi dupa gust
- 1 ou
- sare, piper
- 100 gr branza de oi
- verdeata, eu am pus patrunjel
- un ardei gras colorat dupa preferinta
- 100 ml vin alb sec
Mod de preparare rulada din carne tocata cu branza si ardei:
Carnea tocata se condimenteaza cu sare si piper, adaugam painea inmuiata in apa si stoarsa, usturoiul pisat, oul batut si amestecam bine.
Se intinde compozitia pe o folie alimentara, deasupra carnii se rade branza, presaram patrunjelul verde tocat si asezam pe margine fasii de ardei capia.
Rulam cu grija. Asezam rulada intr-o folie de aluminiu si invelim bine. Introducem in cuptorul incalzit la 180 grade cca 15-20 min. Scoatem, desfacem de folie si turnam vinul. Lasam la cuptor , pana ce devine rumen, stropim din cand in cand cu vinul.
Am urmat reteta intocmai, iese o bunatate buna atat calda, cat si rece intr-un sandwich.
O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.