Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu piersici:
- macaroane
- 1 cutie conserva de piersici
- 4 bucati piept de pui
- 1 1/2 lingurita praf curry
- 2 linguri ulei de masline
- 6 cepe verzi
Mod de preparare piept de pui cu piersici:
1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu?
2 Scoateti piersicile din cutie si strecurati-le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar.
3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati - depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu sare, piper si curry si le prajiti intr-o tigaie pana se patrund bine.
4 Intre timp, pe un gratar (sau o tigaie) prajiti si jumatatile de piersici intr-o lingura de ulei.
5 In tigaia si uleiul ramas de la prajirea pieptului de pui aruncati o mana de ceapa verde si stingeti cu sucul de la piersica. Sosul astfel obtinut il turnati peste friptura.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!