Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu piersici:
- macaroane
- 1 cutie conserva de piersici
- 4 bucati piept de pui
- 1 1/2 lingurita praf curry
- 2 linguri ulei de masline
- 6 cepe verzi
Mod de preparare piept de pui cu piersici:
1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu?
2 Scoateti piersicile din cutie si strecurati-le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar.
3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati - depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu sare, piper si curry si le prajiti intr-o tigaie pana se patrund bine.
4 Intre timp, pe un gratar (sau o tigaie) prajiti si jumatatile de piersici intr-o lingura de ulei.
5 In tigaia si uleiul ramas de la prajirea pieptului de pui aruncati o mana de ceapa verde si stingeti cu sucul de la piersica. Sosul astfel obtinut il turnati peste friptura.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie