25 August 2012 publicat în Retete culinare 8 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Este o mancare a copilariei noastre, o mancare de seara, dulce.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru macaroane cu branza:

In forma ei simpla, pentru fiecare portie, o mana de macaroane sau alte paste pe care le aveti in casa, se fierb in apa (de preferinta fara sare) pana capata consistenta dorita. Se scot din apa si se amesteca de fierbinti cu una-doua linguri de branza de vaci, dulce, si cu una, doua sau trei linguri de zahar tos, dupa gust.

In varianta mai complicata, macaroanele impreuna cu branza se pun intr-o tava termorezistenta la cuptorul incins timp de 15-20 de minute, impreuna cu un sos de smantana subtiata cu lapte, la care s-a adaugat cantitatea de zahar dorita. Sosul trebuie sa acopere macaroanele. Mancarea este gata cand se rumeneste usor pe deasupra.

De buna este buna in ambele variante. Eu o mananc rar, dar nu am niciodata rabdarea de a o mai pune la cuptor.

O reteta recomandata de blogul caietul-cu-retete.blogspot.ro

Ai o reteta inedita? Click aici pentru a o face cunoscuta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri