Ingrediente:
-putin unt la temperatura camerei pentru forme (ramekins)
-70 gr faina
-1/2 lingurita praf de copt
-un varf de lingurita de sare
-3 oua
-170 gr zahar
-50 gr unt
-1 lingurita coaja rasa de lamaie si sucul de la 2 lamai
-220 gr lapte
-zahar pudra
Ceai și cafea pentru momente din viață

Mod de preparare:
1.Incalziti cuptorul si ungeti sase forme ceramice (ramekins) sau alte vase termorezistente. Puneti intr-o tava adanca. Veti avea nevoie de aproximativ 6 ramekins.
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...

2.Intr-un vas amestecati ingredientele uscate - faina, praful de copt si sarea.
3.In alt vas (mai incapator), amestecati galbenusurile cu 100 gr de zahar. Cand s-a omogenizat si a devenit pufos, adaugati untul, zeama de lamaie, laptele si faina amestecata cu praful de copt.
4.Intr-un al treilea vas, bateti bine albusurile cu restul de zahar, pana obtineti o spuma tare. Incorporati aceasta spume in aluat. Turnati aluatul in formele pregatite.
5.Turnati in tigaia in care sunt formele apa fierbinte pana ajunge nivelul la jumatatea formelor. Dati la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Pudrati cu zahar inainte de a servi.
Aceasta reteta v-a fost oferita de amainbucatarie
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei