Ingrediente:
-3-4 oua
-1 cartof taiat rondele
-2 fire de ceapa verde
-1/2 zucchini
-cateva ace de rozmarin
-sare si piper
-ulei
Mod de preparare:
1.Intr-o tigaie rumenesc cartofii impreuna cu partea alba din ceapa.
2.Intre timp bat ouale cu putina sare, piper si le amestec cu partea verde din ceapa, feliutele de zucchini si rozmarinul.
3.Torn oul peste cartofii din tigaie si acopar pana se coace si in mijloc.
Aceasta reteta v-a fost oferita de amainbucatarie
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară