Ingrediente:
-400 g paste
-2 catei de usturoi
-1 lingura de seminte de pin
-30 g busuic
-2/3 ceasca ulei de masline
-parmezan ras
Mod de preparare:
Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Amestecati usturoiul, semintele de pin, o jumatate de lingurita de sare, un sfert de lingurita de piper, in bolul unui robot de bucatarie, adaugand treptat si uleiul de masline. Va puteti opri ocazional pentru a curata continutul de pe margini. Transferati compozitia intr-un castron si amestecati cu parmezanul ras. Puneti pastele in farfurii, dupa care adaugati sosul deasupra. Pofta buna!
Sursa foto: 3liz4
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse