Ingrediente:
-vreo 10 - 20 de capsuni nu prea mari (ochiometric, in functie de cat sunt de mari paharele)
-cativa biscuiti digestivi
-3-4 linguri de afine
-100 g mascarpone
-250-300 g quark light
-1-2 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Zdrobim biscutii in mana sau ii punem intr-o punga si trecem o sticla peste ei de cateva ori. Mascarponele il amestecam cu quarkul si zaharul pudra, iar capsunile le taiem pe jumatate.
Asezam in pahare mai intai biscutii, apoi un strat de branza, un strat de afine, alt strat de branza, capsuni, iar branza si in final decoram cu capsuni.
Simplu, nu-i asa? Enjoy!
Aceasta reteta v-a fost oferita de Bucataria Furnicutilor
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?