Ingrediente:
-se taie cubulete 100 g unt
-3 catei de usturoi
-cimbru
-rozmarin
-salvie
-coaja de lamaie
-piper
Mod de preparare:
Intai si intai am facut untul aromat: am taiat untul in cubulete, separat am pisat cei 3 catei de usturoi, impreuna cu cimbrul, rozmarinul, salvia si coaja de lamaie, dupa care am adaugat sare si piper.
Am amestecat ierburile cu untul pana am obtinut o pasta.
Cu aceasta pasta se unge puiul si pe interior si pe exterior; am introdus in pui si o lamaie intreaga pe care am intepat-o de aporximativ 10 ori, cativa catei de usturi si crengute de cimbru si salvie.
Se lasa la cuptor timp de 90 de minute, la foc mic.
Aceasta reteta v-a fost oferita de le blogue piquant
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară