Ingrediente:
-se taie cubulete 100 g unt
-3 catei de usturoi
-cimbru
-rozmarin
-salvie
-coaja de lamaie
-piper
Mod de preparare:
Intai si intai am facut untul aromat: am taiat untul in cubulete, separat am pisat cei 3 catei de usturoi, impreuna cu cimbrul, rozmarinul, salvia si coaja de lamaie, dupa care am adaugat sare si piper.
Am amestecat ierburile cu untul pana am obtinut o pasta.
Cu aceasta pasta se unge puiul si pe interior si pe exterior; am introdus in pui si o lamaie intreaga pe care am intepat-o de aporximativ 10 ori, cativa catei de usturi si crengute de cimbru si salvie.
Se lasa la cuptor timp de 90 de minute, la foc mic.
Aceasta reteta v-a fost oferita de le blogue piquant
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare