Ingrediente:
-se taie cubulete 100 g unt
-3 catei de usturoi
-cimbru
-rozmarin
-salvie
-coaja de lamaie
-piper
Mod de preparare:
Intai si intai am facut untul aromat: am taiat untul in cubulete, separat am pisat cei 3 catei de usturoi, impreuna cu cimbrul, rozmarinul, salvia si coaja de lamaie, dupa care am adaugat sare si piper.
Am amestecat ierburile cu untul pana am obtinut o pasta.
Cu aceasta pasta se unge puiul si pe interior si pe exterior; am introdus in pui si o lamaie intreaga pe care am intepat-o de aporximativ 10 ori, cativa catei de usturi si crengute de cimbru si salvie.
Se lasa la cuptor timp de 90 de minute, la foc mic.
Aceasta reteta v-a fost oferita de le blogue piquant
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”