14 Iulie 2012 publicat în Retete culinare 55 share-uri

O capodopera culinara, puiul copt cu unt aromat. Bun de gatit pentru intreaga familie, potrivit la ocazii inalte. Va invitam sa preparati o reteta de zile mari!

Ingrediente:

-se taie cubulete 100 g unt

-3 catei de usturoi

-cimbru

-rozmarin

-salvie

-coaja de lamaie

-piper

Mod de preparare:

Intai si intai am facut untul aromat: am taiat untul in cubulete, separat am pisat cei 3 catei de usturoi, impreuna cu cimbrul, rozmarinul, salvia si coaja de lamaie, dupa care am adaugat sare si piper.

Am amestecat ierburile cu untul pana am obtinut o pasta.

Cu aceasta pasta se unge puiul si pe interior si pe exterior; am introdus in pui si o lamaie intreaga pe care am intepat-o de aporximativ 10 ori, cativa catei de usturi si crengute de cimbru si salvie.

Se lasa la cuptor timp de 90 de minute, la foc mic.

Aceasta reteta v-a fost oferita de le blogue piquant


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri