Ingrediente:
- 300g arahide crude, nesarate
- 1-2 linguri de ulei de floarea-soarelui
- 2-3-4 linguri de apa (cat sa-l ajute sa se lege si sa obtii o consistenta cremoasa)
- un praf de sare de mare
Mod de preparare:
1. Se mixeaza alunele in robotul de bucatarie (la viteza maxima) pana rezulta o pasta nu foarte fina
2. Se adauga uleiul, sarea de mare si apa, lingura cu lingura, mixand in continuare, pana obtii consistena potrivita: tre' sa fie cremos si "tartinabil"
Aceasta reteta v-a fost oferita de leblogpiquant
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV