15 Iulie 2012 publicat în Retete culinare 42 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Desi l-am imprumutat de la americani, untul de arahide se dovedeste a fi optiunea multora dintre noi atunci cand au chef de o gustare. Acuzat ca este usor cam gras, untul de arahide contine grasimile bune, indicate pentru arderea colesterolului.

Ingrediente:

- 300g arahide crude, nesarate


- 1-2 linguri de ulei de floarea-soarelui
- 2-3-4 linguri de apa (cat sa-l ajute sa se lege si sa obtii o consistenta cremoasa)
- un praf de sare de mare

Mod de preparare:

1. Se mixeaza alunele in robotul de bucatarie (la viteza maxima) pana rezulta o pasta nu foarte fina

2. Se adauga uleiul, sarea de mare si apa, lingura cu lingura, mixand in continuare, pana obtii consistena potrivita: tre' sa fie cremos si "tartinabil"

Aceasta reteta v-a fost oferita de leblogpiquant


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri