Un sandvis excelent pentru o dimineata plina de energie.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sandiv cu pui:

  • cateva frunze de salata verde (circa 4 frunze de salata verde, spalata si uscata cu un servet curat)
  • sare
  • sucul de la o jumatate de lamaie si coaja rasa de lamaie
  • sare,
  • putin coriandru
  • doua bucati de piept de pui (circa 125 de grame fiecare), fara pielita, fara grasime
  • putin ulei de masline (1 lingura)
  • 2 felii de paine cu tarate, din faina neagra, de secara sau din faina integrala
  • cateva felii de rosie ( 4 felii de rosie)
  • 1 catel de usturoi zdrobit

Mod de preparare sandvis cu pui:

Carnea se spala. Se inaltura pielita si grasimeaza vizibila. Se pune deoparte si se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamaie cu sarea, coriandrul, catelul zdrobit, coaja de lamaie si uleiul vegetal. Se amesteca bine. Se lasa puiul in sos pret de 30 de minute. Se amesteca din cand in cand. In tot acest timp se pregateste gratarul. Pe gratarul incins, carnea se tine 3-4 minute pe fiecare parte.

sandvis cu pui

La final, se ia carnea si se asaza pe paine cu felii de rosie si de salata verde.

Pofta buna!

O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sandvis cu pui.