Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru budinca cu bacon si fasole verde:
- 500 g fasole verde
- 100 g salam uscat
- 3 oua crude
- 2 oua fierte tari
- 2 felii de paine fara coaja
- 100ml lapte
- 1lingura de unt
- o legatura patrunjel verde
- sare
- piper
Modul de preparare budinca cu bacon si fasole verde:
Fasolea verde se curata, se spala si se taie bucati mai mici, apoi se pune la fiert in apa cu sare.
Ouale fierte se curata de coaja si se taie felii.
Untul se freaca spuma si apoi se adauga painea inmuiata in prealabil in lapte si stoarsa bine. Se adauga apoi galbenusurile crude si patrunjelul tocat si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce s-a omogenizat amestecul de galbenusuri se adauga si albusurile batute spuma. Ungem apoi vasul Pyroflam cu putin unt si turnam apoi jumatate din fasolea verde fiarta peste care asezam feliile de oua fierte. Peste toate acestea se toarna amestecul de oua cu verdeata si se da la cuptor 40 de minute la foc mediu.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

O reteta propusa de blogul Kata's Kitchen.
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?