Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru budinca cu bacon si fasole verde:
- 500 g fasole verde
- 100 g salam uscat
- 3 oua crude
- 2 oua fierte tari
- 2 felii de paine fara coaja
- 100ml lapte
- 1lingura de unt
- o legatura patrunjel verde
- sare
- piper
Modul de preparare budinca cu bacon si fasole verde:
Fasolea verde se curata, se spala si se taie bucati mai mici, apoi se pune la fiert in apa cu sare.
Ouale fierte se curata de coaja si se taie felii.
Untul se freaca spuma si apoi se adauga painea inmuiata in prealabil in lapte si stoarsa bine. Se adauga apoi galbenusurile crude si patrunjelul tocat si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce s-a omogenizat amestecul de galbenusuri se adauga si albusurile batute spuma. Ungem apoi vasul Pyroflam cu putin unt si turnam apoi jumatate din fasolea verde fiarta peste care asezam feliile de oua fierte. Peste toate acestea se toarna amestecul de oua cu verdeata si se da la cuptor 40 de minute la foc mediu.
O reteta propusa de blogul Kata's Kitchen.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?