Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tarta cu carne de pui:
Aluat:
Ce conține rucsacul complet pentru o drumeție în natură?

- 200 ml apa
- 50 g drojdie proaspata
- ½ lingurita zahar
- ½ lingurita sare
- 50 ml ulei
- 400 g faina
Umplutura:
- 400-500 g carne de pui
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 rosii sau 3 linguri cu rosii in bulion,
- sare
- piper
- boia
- 2 oua
- cascaval
Mod de preparare tarta cu carne de pui:
Aluat:
Se amesteca drojdia cu zaharul, se adauga apa calduta, sarea, uleiul si faina. Aluatul se framanta bine, pana cand nu se mai lipeste de maini, apoi se lasa sa creasca timp de 20-25 minute.
Umplutura:
Ceapa taiata pestisori si morcovul ras, se inabusa in 4 linguri ulei si 4 linguri apa, pana cand se inmoaie. Se adauga carnea de pui taiata in cuburi mici, iar dupa inca 5-6 minute se pun rosiile taiate cuburi mici (sau rosiile in bulion). Se adauga sare, piper si boia dupa gust si se opreste focul.
Asamblarea:
Aluatul se intinde in foaie subtire si se aseaza in tava de tarta, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se inteapa din loc in loc cu o furculita si se aseaza umplutura racita. Se pun apoi ouale, batute cu sare si piper si se rade cascaval.
Tarta se coace timp de 20-25 minute, pana cand se rumeneste frumos la suprafata.
Se serveste calda.
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor

O reteta recomandata de blogul truedelights.ro
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?