Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente friptura de porc cu legume la cuptor:
- coltlete de porc (1 kilogram)
- 1 ardei gras rosu
- 3-4 cartofi
- 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
- sare
- piper
Mod de preparare friptura de porc:
Carnea se spala cu apa rece, se sareaza, se presara piper si se da deoparte. Intre timp se curata cartofii si ardeiul. Se vor taia felii, de la ardei se inlatura semintele si peretii interior albi, care sunt amari.Intr-o tava termorezistenta, numai buna pentru friptura la cuptor, se unge cu putin ulei, se adauga legumele, carnea printre ele, se mai poate adauga adauga (cat sa stea carnea si sa nu se arda) sare si piper. Se baga in cuptor, unde flacara trebuie sa fie medie. Va sta aici 1 ora. Intre timp se stropeste cu sosul din tava si se intoarce pe ambele parti pentru a se fragezi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră