Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente friptura de porc cu legume la cuptor:
- coltlete de porc (1 kilogram)
- 1 ardei gras rosu
- 3-4 cartofi
- 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
- sare
- piper
Mod de preparare friptura de porc:
Carnea se spala cu apa rece, se sareaza, se presara piper si se da deoparte. Intre timp se curata cartofii si ardeiul. Se vor taia felii, de la ardei se inlatura semintele si peretii interior albi, care sunt amari.Intr-o tava termorezistenta, numai buna pentru friptura la cuptor, se unge cu putin ulei, se adauga legumele, carnea printre ele, se mai poate adauga adauga (cat sa stea carnea si sa nu se arda) sare si piper. Se baga in cuptor, unde flacara trebuie sa fie medie. Va sta aici 1 ora. Intre timp se stropeste cu sosul din tava si se intoarce pe ambele parti pentru a se fragezi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Sancțiuni mai aspre pentru conducătorii auto din România. Ce noi restricții prevede Codul Rutier
EXCLUSIV. Zile libere pentru fertilizare in vitro, printre cele 13 puncte agreate de sindicate și Guvern
Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București. Ce spune Primăria Capitalei
OFICIAL Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și se decalează termenul de încheiere a mediilor la clasele a XII-a și a XIII-a