Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui la gratar cu salata de varza:
- o varza mica
- sare
- piper
- putin ulei de masline
- putin marar proaspat
- tocat marunt
- otet
- un piept de pui (fara piele si grasime vizibila).
Mod de preparare piept de pui la gratar cu salata de varza:
Dintr-o varza alba, indesata, se obtine salata. Varza se spala, se toaca marunt, se sareaza. Se poate adauga un praf de piper. Eu am mai adaugat si putin marar taiat marunt si spalat in prealabil, are multe vitamine si minerale.
Se adauga ulei si otet, se amesteca si voila salata.
Pieptul de pui se spala, se inlatura pielita. se stropeste cu ulei si sa cu sare. Se pune pe gratarul incinsi se intoarce de cateva ori.
Cand s-a facut, se incearca cu o furculita sau scobitoare, se serveste cu salata de cruditati
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară