Foarte, foarte satioasa si saraca in calorii.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru piept de pui la gratar cu salata de varza:

  • o varza mica
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline
  • putin marar proaspat
  • tocat marunt
  • otet
  • un piept de pui (fara piele si grasime vizibila).

Mod de preparare piept de pui la gratar cu salata de varza:

Dintr-o varza alba, indesata, se obtine salata. Varza se spala, se toaca marunt, se sareaza. Se poate adauga un praf de piper. Eu am mai adaugat si putin marar taiat marunt si spalat in prealabil, are multe vitamine si minerale.

Se adauga ulei si otet, se amesteca si voila salata.

Pieptul de pui se spala, se inlatura pielita. se stropeste cu ulei si sa cu sare. Se pune pe gratarul incinsi se intoarce de cateva ori.

Cand s-a facut, se incearca cu o furculita sau scobitoare, se serveste cu salata de cruditati



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri