Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui la gratar cu salata de varza:
- o varza mica
- sare
- piper
- putin ulei de masline
- putin marar proaspat
- tocat marunt
- otet
- un piept de pui (fara piele si grasime vizibila).
Mod de preparare piept de pui la gratar cu salata de varza:
Dintr-o varza alba, indesata, se obtine salata. Varza se spala, se toaca marunt, se sareaza. Se poate adauga un praf de piper. Eu am mai adaugat si putin marar taiat marunt si spalat in prealabil, are multe vitamine si minerale.
Se adauga ulei si otet, se amesteca si voila salata.
Pieptul de pui se spala, se inlatura pielita. se stropeste cu ulei si sa cu sare. Se pune pe gratarul incinsi se intoarce de cateva ori.
Cand s-a facut, se incearca cu o furculita sau scobitoare, se serveste cu salata de cruditati
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor