Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui la gratar cu salata de varza:
- o varza mica
- sare
- piper
- putin ulei de masline
- putin marar proaspat
- tocat marunt
- otet
- un piept de pui (fara piele si grasime vizibila).
Mod de preparare piept de pui la gratar cu salata de varza:
Dintr-o varza alba, indesata, se obtine salata. Varza se spala, se toaca marunt, se sareaza. Se poate adauga un praf de piper. Eu am mai adaugat si putin marar taiat marunt si spalat in prealabil, are multe vitamine si minerale.
Se adauga ulei si otet, se amesteca si voila salata.
Pieptul de pui se spala, se inlatura pielita. se stropeste cu ulei si sa cu sare. Se pune pe gratarul incinsi se intoarce de cateva ori.
Cand s-a facut, se incearca cu o furculita sau scobitoare, se serveste cu salata de cruditati
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !