Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui la gratar cu salata de varza:
- o varza mica
- sare
- piper
- putin ulei de masline
- putin marar proaspat
- tocat marunt
- otet
- un piept de pui (fara piele si grasime vizibila).
Mod de preparare piept de pui la gratar cu salata de varza:
Dintr-o varza alba, indesata, se obtine salata. Varza se spala, se toaca marunt, se sareaza. Se poate adauga un praf de piper. Eu am mai adaugat si putin marar taiat marunt si spalat in prealabil, are multe vitamine si minerale.
Se adauga ulei si otet, se amesteca si voila salata.
Pieptul de pui se spala, se inlatura pielita. se stropeste cu ulei si sa cu sare. Se pune pe gratarul incinsi se intoarce de cateva ori.
Cand s-a facut, se incearca cu o furculita sau scobitoare, se serveste cu salata de cruditati
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!