Foarte, foarte satioasa si saraca in calorii.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru piept de pui la gratar cu salata de varza:

  • o varza mica
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline
  • putin marar proaspat
  • tocat marunt
  • otet
  • un piept de pui (fara piele si grasime vizibila).

Mod de preparare piept de pui la gratar cu salata de varza:

Dintr-o varza alba, indesata, se obtine salata. Varza se spala, se toaca marunt, se sareaza. Se poate adauga un praf de piper. Eu am mai adaugat si putin marar taiat marunt si spalat in prealabil, are multe vitamine si minerale.

Se adauga ulei si otet, se amesteca si voila salata.

Pieptul de pui se spala, se inlatura pielita. se stropeste cu ulei si sa cu sare. Se pune pe gratarul incinsi se intoarce de cateva ori.

Cand s-a facut, se incearca cu o furculita sau scobitoare, se serveste cu salata de cruditati

piept de pui la gratar

O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de pui la gratar cu salata de varza.