12 Aprilie 2012 publicat în Retete culinare 16 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Un aperitiv extraordinar.

DIficultate: redusa

Ingrediente necesare pentru clatite umplute la cuptor:

Aluat clatite:

  • 200g faina
  • 250ml lapte
  • 2 oua
  • 50ml ulei
  • sare

Compozitie:

  • o lingurita zahar
  • o pulpa de pui fiarta (se poate pune si piept)
  • 100 g cas
  • 1 ceapa
  • pesmet
  • unt
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare clatite umplute la cuptor:

Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite). Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei. Peste ceapa adaugam carnita fiarta taiata marut si condimentam cu sare, piper si patrunjel. Lasam la prajit aproximativ 5 minute.
Ungem un vas de yena cu unt si tapetam cu pesmet apoi ne ocupam de clatite. Punem in mijlocul fiecarei clatite cate un pic de compozitie de ceapa cu carne, apoi punem branza rasa si impaturim clatita.
Pachetelul astfel facut il punem in vas. Procedam astfel cu toate clatitele.
Punem apoi peste clatite cateva feliute de branza si turnam un amestec din ou si smatana peste acestea.
Dam la cuptor 30 minute la foc potrivit spre tare.
Se servesc calde.

Kata's Kitchen va invita sa descoperiti si alte retete gustoase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri