O prajitura delicioasa cu ciocolara, cafea si fructe de padure.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata, cafea si fructe de padure:

  • 100 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 2 oua
  • 300 gr faina
  • 100 gr cacao
  • un varf de lingurita de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 2 linguri cafea solubila
  • 200 gr smantana
  • 200 gr fructe de padure

Mod de preparare prajitura cu ciocolata, cafea si fructe de padure:

1.Intr-un vas amestecati ingredientele uscate - faina, cacao, sare, praf de copt, bicarbonat.

2. Amestecati cafeaua cu smantana.

3. Pudrati fructele de padure cu faina.

prajitura cu ciocolata, cafea si fructe de padure

4. Frecati bine zaharul cu untul si adaugati cate un ou, in timp ce bateti bine aluatul.

5. Adaugati treptat faina amestecata cu cacao.

6. La final, adaugati si smantana in care ati dizolvat cafeaua.

7. Apoi integrati usor in aluat fructele de padure - nu bateti cu mixerul!

8. Dati la cuptor 30-40 de minute sau pana cand scoateti o scobitoare uscata.

prajitura cu ciocolata

Amainbucatarie.blogspot.com va prezinta si alte retete foarte delicioase!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura cu ciocolata, cafea si fructe de padure.