Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata, cafea si fructe de padure:
- 100 gr unt
- 200 gr zahar
- 2 oua
- 300 gr faina
- 100 gr cacao
- un varf de lingurita de sare
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 2 linguri cafea solubila
- 200 gr smantana
- 200 gr fructe de padure
Mod de preparare prajitura cu ciocolata, cafea si fructe de padure:
1.Intr-un vas amestecati ingredientele uscate - faina, cacao, sare, praf de copt, bicarbonat.
2. Amestecati cafeaua cu smantana.
3. Pudrati fructele de padure cu faina.
4. Frecati bine zaharul cu untul si adaugati cate un ou, in timp ce bateti bine aluatul.
5. Adaugati treptat faina amestecata cu cacao.
6. La final, adaugati si smantana in care ati dizolvat cafeaua.
7. Apoi integrati usor in aluat fructele de padure - nu bateti cu mixerul!
8. Dati la cuptor 30-40 de minute sau pana cand scoateti o scobitoare uscata.
Amainbucatarie.blogspot.com va prezinta si alte retete foarte delicioase!
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !