Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata, cafea si fructe de padure:
- 100 gr unt
- 200 gr zahar
- 2 oua
- 300 gr faina
- 100 gr cacao
- un varf de lingurita de sare
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 2 linguri cafea solubila
- 200 gr smantana
- 200 gr fructe de padure
Mod de preparare prajitura cu ciocolata, cafea si fructe de padure:
1.Intr-un vas amestecati ingredientele uscate - faina, cacao, sare, praf de copt, bicarbonat.
2. Amestecati cafeaua cu smantana.
3. Pudrati fructele de padure cu faina.
4. Frecati bine zaharul cu untul si adaugati cate un ou, in timp ce bateti bine aluatul.
5. Adaugati treptat faina amestecata cu cacao.
6. La final, adaugati si smantana in care ati dizolvat cafeaua.
7. Apoi integrati usor in aluat fructele de padure - nu bateti cu mixerul!
8. Dati la cuptor 30-40 de minute sau pana cand scoateti o scobitoare uscata.
Amainbucatarie.blogspot.com va prezinta si alte retete foarte delicioase!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse