Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele din conopida:
- 1 conopida mica cruda
- zeama de la jumate lamaie
- 6 Lg seminte in inmuiate timp de 2h
- 2 Lg fulgi drojdie*
- sare dupa gust
- 2 Lg ulei
- 2 cani faina nuca macinata sau din migdale pentru final
Mod de preparare chiftele din conopida:
* Atentie, fulgii de drojdie, nu sunt acele granule gasite la pliculete pentru cresterea aluatului. Sunt chiar fulgi precum cei de cartofi, de drojdie inactivata.
Primele 5 ingrediente se amesteca si se lasa pentru 5 minute sa se patrunda. Vara compozitia aceasta va fi mai lichida, din cauza ca toate sunt mai bine hidratate decat iarna. Compozitia se va lasa la scurs intr-o sita emailata sau se va stoarce cu mana. Daca tot nu s-a mai inchegat, atunci se va mai adauga 1-2 cani faina de migdale/nuci sau faina din seminte de floarea soarelui. Se formeaza chiftelele dupa care se dau prin faina de nuca.
Pentru retete culinare raw vegan vizionati episoadele ce apartin show-ului Ligia’s Kitchen.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?