Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tarta de praz:
- jumatate pachet de foietaj (400g)
- 2 tulpini de praz
- 1 cutie smantana de gatit (200g)
- 100-150 g cascaval
- 3 oua
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare tarta de praz:
Tocam prazul rondele subtiri si il calim in uleiul incins, vreo cateva minute, pana incepe sa se inmoaie. Nu trebuie sa se coloreze, iar daca e nevoie, adaugati cateva linguri de apa. Dupa ce este gata, lasam prazul sa se raceasca si il scurgem de lichidul in exces.
Pune tusea la colț cu Imunotus

Decongelam aluatul de foietaj, dar il tinem la frigider pentru ca sa nu se incalzeasca. Il taiem pe jumatate, pe lungime, astfel incat sa incapa in tava de chec, fara sa fie nevoie sa intindem aluatul.
Batem ouale cu sare si piper, le amestecam cu prazul rece, cascavalul dat pe razatoare si smantana de gatit. Turnam compozitia peste aluat si dam la cuptor la 180 de grade vreo 45 de minute, pana cand se rumeneste. Inainte de a taia tarta, e bine s-o lasati sa se raceasca complet. Bon apetit!
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea

Urmariti blogul furnicuti.blogspot.com pentru mai multe retete gustoase.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?