Nimic special aici, la omleta, doar ca am folosit o mana de rucola pe care am impartit-o in doua, evident dupa ce am spalat-o bine. Jumatate am tocat-o apoi in bucati mai mari, jumatate in bucati mai marunte si am amestecat-o cu un catel de usturoi pisat.
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru omleta cu carne de rac si rucola:
- 2 oua
- 100 grame carne rac
- o mana de rucola
- o lingura de unt
- un catel de usturoi
- sare, piper
Mod de preparare omleta cu carne de rac si rucola:
Pasul 1 – am topit in tigaia de teflon (la foc mediu spre mic) lingura de unt apoi am adaugat carnea de rac – deja prefiarta, insa am dorit s-o incalzesc in unt pentru a o inmuia si mai mult si a-i da aroma speciala. Plus – in acest mod am mai eliminat din surplusul de apa din carnea de rac, pe care am dat-o la o parte.
Pasul 2 – dupa un minut am adaugat ouale frecate bine cu tot cu rucola si le-am amestecat cu carnea de rac cu lingura de lemn (nu folosesc altceva in omlete&tigaie de teflon).
Pasul 3 – am pus capacul la tigaie si am lasat doua minute, dupa care am intors omleta pe partea cealalta si am adaugat jumatate de catel de usturoi maruntit.
Pasul 4 – am servit omleta cu un mic topping de rucola maruntita si amestecata cu cealalta jumatate de catel de usturoi si putin ulei de masline.
O reteta recomandata de blogul Food Blog.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?