Nimic special aici, la omleta, doar ca am folosit o mana de rucola pe care am impartit-o in doua, evident dupa ce am spalat-o bine. Jumatate am tocat-o apoi in bucati mai mari, jumatate in bucati mai marunte si am amestecat-o cu un catel de usturoi pisat.
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru omleta cu carne de rac si rucola:
- 2 oua
- 100 grame carne rac
- o mana de rucola
- o lingura de unt
- un catel de usturoi
- sare, piper
Mod de preparare omleta cu carne de rac si rucola:
Pasul 1 – am topit in tigaia de teflon (la foc mediu spre mic) lingura de unt apoi am adaugat carnea de rac – deja prefiarta, insa am dorit s-o incalzesc in unt pentru a o inmuia si mai mult si a-i da aroma speciala. Plus – in acest mod am mai eliminat din surplusul de apa din carnea de rac, pe care am dat-o la o parte.
Pasul 2 – dupa un minut am adaugat ouale frecate bine cu tot cu rucola si le-am amestecat cu carnea de rac cu lingura de lemn (nu folosesc altceva in omlete&tigaie de teflon).
Pasul 3 – am pus capacul la tigaie si am lasat doua minute, dupa care am intors omleta pe partea cealalta si am adaugat jumatate de catel de usturoi maruntit.
Pasul 4 – am servit omleta cu un mic topping de rucola maruntita si amestecata cu cealalta jumatate de catel de usturoi si putin ulei de masline.
O reteta recomandata de blogul Food Blog.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân