Va prezint o salata pe care o mananc mereu cu aceeasi placere. Este foarte gustoasa si in acelasi timp si consistenta.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de legume si branza:

  • 1 salata verde
  • 1 rosie
  • 3 ciuperci albe
  • boabe de porumb(conserva)
  • boabe de fasole rosie(conserva)
  • 100g branza telemea
  • sare, piper
  • ulei.

Mod de preparare salata de legume si branza:

Eu procedez in felul urmator: desfac o conserva de boabe de porumb, le rastorn intr-o sita, le clatesc bine sub jet de apa rece, le las la scurs aprox 5 minute apoi le asez frumos intr-un bol. La fel procedez si cu conserva de fasole. Le amestec impreuna, condimentez cu sare, piper si o lingura de ulei apoi le pastrez la frigider. Din acest amestec imi ies 3-4 salate. Se pot pastra foarte bine 2-3 zile la rece.

salata de legume si branza

Curatam si spalam bine legumele, taiem salata verde marunt, o asezam in farfurie, asezam peste ea si ciupercutele taiete felii, la fel si rosiile, branza taiata cubulete iar deasupra asezam cateva linguri din amestecul de porumb si fasole. Condimentam cu sare si piper, turnam 2-3 linguri de ulei si gata salatica.
Este delicioasa!

O reteta prezentata de Iulia's Kitchen!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de legume si branza.