Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele cu cartofi si orez:
- 7 cartofi potriviti
- 1 ceapa mijlocie
- 3 linguri orez
- sare
- piper
- vegeta (optional)
- faina
- 4-5 catei usturoi
- ulei
- pesmet
Mod de preparare chiftele cu cartofi si orez:
Punem la fiert in apa cu sare cartofii in coaja, iar orezul il fierbem in apa cu mirodenii (sau vegeta).
Dupa ce s-au fiert cartofii ii curatam si ii dam pe razatoare apoi ii amestecam cu orezul fiert si scurs, ceapa data pe razatoare mica, usturoiul pisat, sare, piper si faina atat cat e nevoie pentru a se putea lucra cu aceasta compozitie.
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

Facem apoi bilute cu ajutorul mainilor umezite in prealabil, apoi le aplatizam si dam prin pesmet si prajim pe ambele parti in ulei incins.
Se servesc de preferinta cu mustar. Sunt o bunatate!
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Pofta buna!
Pe blogul Kata's Kitchen gasiti o multime de retete gustoase!
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră