Ciuperci pane

12:02, 17 Februarie 2012 publicat în Retete culinare12 share-uri

Ciuperci pane excelente pentru o cina usoara!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciuperci pane:

  • 500g ciuperci albe
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare ciuperci pane:

Se curata apoi se spala bine ciupercutele si se lasa 10 minute la scurs.
Se sterg cu un prosop de hartie, se dau bine prin ou batut cu sare si piper apoi se trec prin pesmet. Va puteti ajuta cu ajutorul a doua scobitori. Eu asa am procedat. Se prajesc in tigaia cu ulei incins.
Se intorc cu grija pe toate partile iar dupa ce sunt gata se scot pe un servetel de hartie astfel incat sa absoarba surplusul de ulei.

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...

O reteta delicioasa recomandata de Iulia!

Citeste si:
Ce spun unghiile despre sănătatea ta? Simptome ale unghiilor pe...
Ce spun unghiile despre...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri