Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru muschi de porc fiert in lapte:
- 1,2 kg muschi de porc
- 700 ml lapte
- 2-3 catei de usturoi
- 1 crenguta cimbru
- 2-3 crengute rozmarin
- cateva boabe pe piper
- 1 lingurita de sare
Mod de preparare muschi de porc fiert in lapte:
Asezam muschiul de porc intr-o cratita, turnam laptele si adaugam usturoiul zdrobit cu latul cutitului, sare, piper, crengutele de cimbru si rozmarin.
Punem la foc mediu, pe aragaz, pana incepe laptele sa clocoteasca, dupa care dam focul la minim si lasam sa fiarba cu capac timp de vreo ora. Din cand in cand verificati sa nu dea in foc laptele, dar daca folositi cel mai mic ochi de la aragaz n-ar trebui sa fie probleme.
Cand friptura e gata, o scoatem din cratita si o lasam sa se raceasca aproape complet inainte de a o servi. Merge la fix cu o salata de muraturi, fara alte garnituri :)

Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie