Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru gogosele ardelenesti:
- 300 g telemea sau cascaval
- 3 oua sau 4 albusuri
- piper
Mod de preparare gogosele ardelenesti:
Se bat spuma ouale. Se rade branza sau cascavalul si se amesteca cu ouale. Se pipereaza dupa gust. Sare se adauga numai daca este nevoie. Se formeaza gogosele, mici si rotunde, care se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc frumos. Se scot pe servete de hartie absorbanta, pentru a nu fi satioase.
Gogoselele se aduc la masa calde, cu smantana sau fara. Apoi: „un rachiu, alta gogosea, alt rachiu, alta gogosica…”
Gasiti si alte retete delicioase pe blogul truedelights.ro
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse