Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru gogosele ardelenesti:
- 300 g telemea sau cascaval
- 3 oua sau 4 albusuri
- piper
Mod de preparare gogosele ardelenesti:
Se bat spuma ouale. Se rade branza sau cascavalul si se amesteca cu ouale. Se pipereaza dupa gust. Sare se adauga numai daca este nevoie. Se formeaza gogosele, mici si rotunde, care se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc frumos. Se scot pe servete de hartie absorbanta, pentru a nu fi satioase.
Gogoselele se aduc la masa calde, cu smantana sau fara. Apoi: „un rachiu, alta gogosea, alt rachiu, alta gogosica…”
Alternative simple și rapide pentru pui gătit la cuptor

Gasiti si alte retete delicioase pe blogul truedelights.ro
Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!
5 Ceaiuri medicinale pentru digestie ușoară

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili