Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chec pufos:
- 8 oua
- 200ml apa calduta
- 200ml ulei
- 500gr zahar
- 1 praf de copt
- 2lingurite cacao
- 500gr faina
- 2 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare chec pufos:
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu 250 de gr de zahar, cu praful de copt, cu apa, uleiul si cu faina pana se formeaza o pasta. Amestecati totul cu mixerul. Albusurile se bat spuma cu cealalta cantitate de zahar si zahar vanilat. Aceasta compozitie se amesteca cu cea de dinainte. Tapetam apoi tava de copt cu faina si turnam compozitia dar nu toata. In compozitia ramasa adaugam putina cacao si turnam in tava cu o lingura. Se da apoi la cuptor pt aproximativ 45 de minute sau chiar o ora daca e la foc mic. Cand s-a racit, puteti pudra cu zahar pudra.
O reteta propusa de: iubitica oana (garbo117077)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.