Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chec pufos:
- 8 oua
- 200ml apa calduta
- 200ml ulei
- 500gr zahar
- 1 praf de copt
- 2lingurite cacao
- 500gr faina
- 2 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare chec pufos:
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu 250 de gr de zahar, cu praful de copt, cu apa, uleiul si cu faina pana se formeaza o pasta. Amestecati totul cu mixerul. Albusurile se bat spuma cu cealalta cantitate de zahar si zahar vanilat. Aceasta compozitie se amesteca cu cea de dinainte. Tapetam apoi tava de copt cu faina si turnam compozitia dar nu toata. In compozitia ramasa adaugam putina cacao si turnam in tava cu o lingura. Se da apoi la cuptor pt aproximativ 45 de minute sau chiar o ora daca e la foc mic. Cand s-a racit, puteti pudra cu zahar pudra.
O reteta propusa de: iubitica oana (garbo117077)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară