Timp de preparare: 90 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu glazura de cacao:
Blatul:
- 6 albusuri
- 1 lg apa
- 6 lg zahar
- 6 galbenusuri
- 6 lg rase de faina
- 1-2 lg cacao
- 1 plic zahar vanilat.
Crema:
- 200 gr zahar
- 2 galbenusuri
- 1 plic zahar vanilat
- 2 lg faina
Glazura:
- 100 gr unt
- 2 lg cacao
Mod de preparare prajitura cu glazura de cacao:
Primul pas: se bat albusurile cu apa si zaharul
Se adauga treptat galbenusurile, faina, cacao si zaharul vanilat.
Se pune amestecul in tava unsa si tapetata.Cat timp blatul este la cuptor se face crema.
Se pun pe foc, la bain-marie, ingredientele si se fierb pana se ingroasa foarte bine.
Se lasa sa se raceasca, iar apoi se adauga untul si se freaca pana se topeste. Se da la rece.
Cand blatul s-a racit se toarna crema. Intre timp, se pune untul la topit si se va adauga cacao la final. Glazura se pune fierbinte peste crema.
O reteta propusa de: constantin catalin (catalin77)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?