12:01, 20 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare 3 share-uri

Friptura de porc in sos de vin- un deliciu

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru muschi de porc cu sos rubiniu:

  • 750 g muschi de porc
  • 100 g ceapa
  • 50 g pasta de rosii
  • 150 ml vin negru
  • 1 pahar cu supa de carne
  • 100 g costita afumata
  • 100 ml ulei
  • 1/2 frunza de dafin
  • piper
  • sare

Mod de preparare muschi de porc cu sos rubiniu:

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

Muschiul se spala, apoi se impaneaza cu costita afumata, se prajeste intr-o cratita pe toate partile in ulei incins, se scoate si se pune in alt vas. In grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt pana ce se rumeneste si se stinge cu pasta de rosii, cu supa si cu vinul negru. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga muschiul prajit si foaia de dafin, apoi se lasa sa fiarba 20 minute. Cand muschiul este fiert se scoate si se taie felii, iar sosul se strecoara. Feliile de muschi se servesc cu sos deasupra si cu diferite garnituri: brocoli, morcovi, cartofi natur.


O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri