Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tiramisu:
- 400 g piscoturi
- 250 g crema Mascarpone
- 4 oua
- 4 linguri de zahar
- 3 cescute de cafea fara zahar
- cacao pudra, pentru ornat
Mod de preparare tiramisu:
1. Amestecati intr-un bol galbenusurile de ou cu zaharul, pana se deschid la culoare;
2. Adaugati crema Mascarpone si omogenizati amestecul;
3. Bateti intr-un bol, separat, albusurile de ou pana se umfla;
4. Turnati albusurile peste crema cu Mascarpone si amestecati pana la incorporarea completa a acestora;
5. Evitati mixerul pentru ca albusurile se vor lasa;
6. Inmuiati piscoturile putin in cafea, dupa care aseazati-le intr-o tava unul langa altul, fara spatii intre ele;
7. Dupa ce ati pus primul strat de piscoturi turnati peste ele jumatate din crema;
8. Puneti alt strat de piscoturi imbibate in cafea si deasupra restul cremei;
9. Pudrati din belsug cu cacao, astfel incat sa se formeze un strat uniform si lasati prajitura in frigider peste noapte.
O reteta propusa de: silaghi danalucia (danamaite)
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi